Automatikus bejelentkezés
belépés

Bohócszínház Alapítvány

Budapest
1149 Handzsár u. 12.

e-mail: bohocdoktorok@gmail.com
mobil: 20 926 1010

Weboldal: http://www.bohocdoktorok.hu

Cégleírás:
...HA EMLÉKSZEL AZ ÉRZÉSRE, MIKOR ÖNFELEDTEN NEVETTÉL A JÁTÉK VIDÁM PILLANATÁBAN, AKKOR TUDOD, HOGYAN LEHET A KÖNNYCSEPPEK HELYÉRE MOSOLYT VARÁZSOLNI!

A gyermekfoglalkozások a kórházi körülményeknek megfelelően a szakorvosokkal és az ápolókkal történő adategyeztetés után kezdődnek. A színes jelmezben érkező bohóc kosarában ott sorakoznak a játékkellékek és az ajándékok. A feladat összetett. Ellenőrizni kell, hogy kinek szép a kispárnája, tudják-e a gyerekek, hogy az egér utánfutója nem más, mint a cica, tudnak-e már bohócot rajzolni, és úgy színezni, hogy nem mennek ki a vonalon. És ha már a sok-sok furfangos kérdésre mindenki tudja a választ, akkor az ajándékok közül kedve szerint választ: Dörmögőt, almát, banánt vagy narancsot. A lufiból hajtogatható állatfigurák a gyermekek legnagyobb kedvencei. Nagyon gyorsan és látványosan feldíszítik a kiságyak környezetét. Végül pedig mindenki megtanulja a három legfontosabb szabályt: a levest is meg kell enni..., a nővérkéknek szót kell fogadni, a bohócnak pedig búcsúzáskor integetni!

Köszönjük az adó 1% felajánlásokat !

1 8 1 5 3 5 0 5 - 1 - 4 2

Bankszámlaszám: 10402166-21636718-00000000

Kulcsszavak: alapítvány , bohóc , bohócdoktor , bohócműsor , egészségügy , egészségügyi alapítvány , előadás szervezés , előadásszervezés , gyermekelőadás , gyermekszínházi előadás , szórakoztatás

Bohócszínház Alapítvány fotók

Bohócszínház Alapítvány - Tudakozó.hu Bohócszínház Alapítvány - Tudakozó.hu Bohócszínház Alapítvány - Tudakozó.hu