Automatikus bejelentkezés
belépés

Forwell Kamion Szerviz Kft.

Kiskunlacháza
2340 Alma u.2.

telefon: 24/535 545
fax: 24/535 546
e-mail: info@forwellkamion.hu

Budapest
1203 Kende Kanuth u.42.

telefon: 285 3600
fax: 285 3360
mobil: 30 9 708 200
mobil: 30 922 4170
mobil: 30 9 342 208

Weboldal: http://www.forwellkamion.hu, http://www.kamionbonto.eu

Cégleírás:
2005. júniusában nyitottuk meg kamion szervízünket Kiskunlacházán, az 51-es főúttól 100 méterre. Telephelyünk 6060 m2-en terül el, melyből 672 m2-t a szerelőcsarnok épülete, 570 m2-t a raktárcsarnok épülete foglal el. Szervízünk elsősorban MAN, MERCEDES és SCANIA típusú tehergépjárművek javítását vállalja, melyekre teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. Az alkatrészek esetében különös figyelmet fordítunk arra, hogy lehetőségünkhöz mérten eredeti gyártmányokat használjunk fel a javítások során, mivel ezek elengedhetetlen feltételei a magas színvonalú szolgáltatásnyújtásnak. Az utángyártott alkatrészek használata szervízünkben elenyésző mértékű, mert tudjuk, hogy az eredeti alkatrészek megbízhatóságát, tartósságát a márkanév szavatolja. A javítások, karbantartások elvégzéséhez szükséges alkatrészek beszerzése folyamatos szervízünkben. A beszerzéseinket márkakereskedőkön keresztül bonyolítjuk le. Több teherautó típus esetében rendelkezünk gyári alkatrészkereső programmal. A teherautó alvázszáma alapján teljes bizonyossággal találjuk meg a szükséges alkatrészeket, azok cikkszámát és szerkezeti rajzát is.Vállalati stratégiánk alapja Ügyfeleink részére olyan teljes körű szolgáltatás biztosítása, melynek középpontjában nem csupán tehergépjárművek javítása, hanem a tehergépjármű üzemeltetésével kapcsolatos mindennemű probléma megoldása áll.Ennek eredményeként partnereink tehergépjárműveikkel kapcsolatos tevékenysége csak a tehergépjármű szakszerű használatáig terjed, így idejüket és energiájukat 100%-ban cégük fő tevékenységére fordíthatják. A kamionszervízelés területén szerzett tapasztalataink, munkatársaink szakmai hozzáértése, korszerű berendezéseink hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalt karbantartási és javítási szolgáltatásainkat magas színvonalon nyújtjuk Ügyfeleinknek.Műhelyünkben három szerelőakna, húzató pad, futómű pad és fékpad található. A javítási, szerelési és karosszéria munkákhoz a Beta és a Kingtony kéziszerszámait, nagy teljesítményű CO hegesztőgépeket, AVI hegesztőgépeket, csavarkompresszorokat és egyéb levegős, illetve elektromos gépeket használunk. Nagy tömegek (pl.: fülke, motor, felépítmények, stb.) mozgatását targonca és egy 12 tonnás daru segítségével végezzük. A szerelési, javítási munkákhoz szükséges olajokat és zsírokat szerződött partnerünk, az OMV Hungária Kft. - Budapest szállítja.
Telephelyünkön 24 órás biztonsági szolgálat működik, így a fennmaradó, közel 4300 m2-es területen, külön megállapodás szerint vállaljuk szerződött partnereink sérült, illetve roncs tehergépjárműveinek tárolását. Engedélyeink alapján jogosultak vagyunk roncs autók befogadására ,melyekről bontási átvételi igazolást adunk ki.

Forwell Nemzetközi Szállítmányozási Kft. www.forwell.hu
A ForWell Nemzetközi Szállítmányozási Kft. története 1994-ben kezdődött, amikor a rendszerváltás után a magyar kereskedelem erőteljesen nyitott a délkelet-európai piacok felé. Az egyre nagyobb áruforgalmat már nem tudta a magyar fuvarozó társadalom kiszolgálni, így a már meglévő, tapasztalt szakember gárdából alakítottuk cégünket, speciálisan erre a területre.A balkáni forgalomban a délszláv háború miatt egyre kevesebb fuvarozó vett részt, viszont a szállíttatói igények egyre nőttek. Cégünk folyamatosan kutatta, hogy milyen módon lehet a legoptimálisabban és legbiztonságosabban kielégíteni ezen területek igényeit.
Főbb célországaink:
Románia
Bulgária
Görögország
Törökország
Macedónia
Jugoszlávia
Bosznia és Hercegovina
Horvátország
Szlovénia
Spanyolország
Szlovákia
Csehország
Lengyelország

Kulcsszavak: bontó , kamion , kamionalkatrész , kamionbontó , kamionjavítás , kamionszerviz , nemzetközi szállítmányozás , teherautó és kamionalkatrész

Forwell Kamion Szerviz Kft. fotók

Forwell Kamion Szerviz Kft. - Tudakozó.hu